Hogyan adhatom le a rendelésem?


A kapcsolat fül alatt megtalálhatja telefonszámainkat, így akár telefonon, SMS, vagy Email formában, valamint a forma kitöltésével azonnal felveheti velünk a kapcsolatot.

Mikor szállítanak?


A beérkezett megrendeléseket Budapesten minden Kedden és Pénteken, valamint minden hónap első Csütörtökén a Zalai régióban van kiszállítás.

Átvehetem-e személyesen a rendelésem?


Természetesen megrendelése, nyitvatartási időben átvehető, időpont egyeztetése mellett.

Van-e lehetőség postán rendelni?


A biztonságos gyári csomagolás lehetővé teszi, hogy csomagként 20 kg–ig megrendelését 24 órán belül, a DHL csomagküldő szolgálat segítségével, az Ön költségére küldjük addig, amíg a napi átlag hőmérséklet nem emelkedik 20 °C fok fölé.

Milyen kedvezményre van lehetőség?


Negyedévenként néhány terméket megjelölünk, melyeknek a szavatossági ideje egy év múlva jár le, és ezekre a megjelölt időszakban 10%-os készpénzes vásárlási kedvezményt biztosítunk vásárlóinknak. Az a Partnerünk, aki folyamatosan igénybe veszi a kedvezményes negyedéves vásárlási lehetőségünket, a tárgy év végén további 5%-s kedvezményt biztosítunk szerződéskötés mellett a következő évre. Ezen kívül helyszíni vásárlás esetén 15% kedvezményt biztosítunk.

Hogy működik a negyedéves akció?


A Kedvezmény alapja a csomag vásárlása. Egy csomag a FIX termékből és 3 vagy több különböző választott termékből áll, melyet Ön választ az általunk javasolt 4-ből. Az akció időtartama alatt egy vásárlónk bármennyi csomagot összeállíthat.

Ha egy tételből nagyobb mennyiségben vásárolnék, arra van-e valamilyen kedvezmény?


Ha egy termékből legalább 5 db-ot vásárol, arra 15 % kedvezményt biztosítunk. A negyedéves akcióval nem összevonható.

Van e lehetőség postán rendelni az akciós termékekből?


A kedvezményes vásárlás valamennyi feltétele érvényes a csomagban küldött megrendelésekre is.