Partnereink

Smet Chocolaterie Belgium


A Smet egy neves belga cég átfogó kínálattal. Szakértője a kiváló minőségű termékeknek, gyárt félkész termékeket, ideértve többek között a csokoládét, kandírozott gyümölcsöket és késztermékeket, mint pl. üreges csokoládé figurákat minden méretben és formában. A belgiumi, németországi és lengyelországi központokból a világ minden tájára szállítanak.

Sicoly


A Francia gyümölcstermelő és –feldolgozó cég friss, fagyasztott és feldolgozott gyümölcsöket forgalmaz. Évente több, mint 10 000 tonna gyümölcsöt termel és forgalmaz a Francia és a nemzetközi piacon mely megalapozza hírnevét. Termelésük jelentős részét a Japán piacon értékesítik.

Pidy


A Pidy világelső a sült levelestészta termelésben, belgiumi, franciaországi és amerikai telepekkel. Szakterülete a megtöltésre kész termékek édes és sós apllikációkhoz. A Pidy a piacveztő a magas színvonalnak, az új termékeknek, az újításoknak és a személyes szolgáltatásoknak köszönhetően.

Matfer Bourgeat


Matfer Bourgeat egy francia iparos csoport, amely világelső a konyhai és laboratóriumi eszközök készítésében. A berendezések 200 éve elismertek és értékeltek, valamint hozzájárulnak az íz kialakításához és biztonságos megőrzéséhez.

Partnereink

Gasztro Prémium